El col•legi Mare de Déu del Roser acomiada el curs amb una festiva jornada familiar

El Col•legi Mare de Déu del Roser de Guissona va celebrar el passat diumenge una festa per acomiadar el curs escolar que està arribant a la seva fi. El centre va voler aquest any augmentar les activitats d'aquesta festiva jornada, en la qual les famílies dels seus alumnes van tenir-hi una notable participació.

DIMARTS 05 JUNY 2012

GUISSONA.- El Col•legi Mare de Déu del Roser de Guissona va celebrar el passat diumenge una festa per acomiadar el curs escolar que està arribant a la seva fi. El centre va voler aquest any augmentar les activitats d'aquesta festiva jornada, en la qual les famílies dels seus alumnes van tenir-hi una notable participació.

Les activitats, en les quals també es va implicar de forma especial l'AMPA del centre, es van iniciar a primera hora del matí amb una gimcana en la qual més d'una dotzena d'equips, formats per alumnes i familiars, van anar resseguint les diferents instal•lacions del centre i realitzant proves de tota classe. A migdia va tenir lloc el lliurament de premis, en la qual els equips guanyadors van rebre uns lots de suculentes fruites, i a continuació tots els cursos del centre, des dels de la seva llar d'infants fins als dels primers cursos d'ESO que des de fa dos anys ha començat a impartir, a més dels propis mestres, van oferir coreografies diverses de músiques de tots els estils.

Posteriorment, més d'un centenar de persones van dinar juntes al gimnàs del nou edifici d'ESO del centre, on també s'hi va instal•lar un inflable, del què en van gaudir de valent tots els participants. A la tarda, es van realitzar diverses activitats esportives, amb les quals es va tancar aquesta intensa jornada de celebració.