EL CONCURS 'OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS' JA TE FINALISTES

Amb la finalitat de fomentar el verd a les finestres, balcons i jardins, l'Ajuntament de Guissona va convocar el passat mes de juny, el concurs "OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS".

DIMARTS 30 JUNY 2020

 

Amb la finalitat de fomentar el verd a les finestres, balcons i jardins, espais que durant el confinament han esdevingut punts vitals de contacte amb l’exterior, i que en moltes cases de Guissona s’han mimat més, l'Ajuntament de Guissona va convocar el passat mes de juny, el concurs "OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS".

En aquesta edició, es van establir dues modalitats: D'una banda balcons i finestres, i per l'altra jardins. Aquesta segona es va anul·lar per falta d'inscripcions.

En la categoria de balcons, el primer premi va ser per Maricel Llobet, amb el balcó ubicat a la Rambla dels Segadors número, 26.

El segon premi se'l va endur Rosa Turull amb el balcó de Raval Traspalau, 6, i per últim la M. Rosa Donaire amb el balcó ubicat a Notari Roca Sastre, número 60. Els premis són vals de 100, 80 i 50 euros respectivament, a vescanviar en comerços de Guissona.

A més a més durant la setmana del 15 al 19 de juny es va obrir el vot popular a través d'un Google Forms on hi havia totes les imatges. En aquesta votació va sortir guanyadora la finestra de la Marta Gibal, ubicada a l'Avinguda 11 de setembre, 19. El seu premi és un lot de plantes i flors valorats en 40€

El jurat ha estat format per Art i Jardins Dàlia, Floristeria Arrels, i Jardineria Tresens a qui l'Ajuntament agraeix molt la seva tasca.