EL CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA DISTRIBUEIX MÉS DE 2000 BOC’N ROLLS PELS ESCOLARS A GUISSONA

La distribució d’aquests productes, per guardar els esmorzars dels escolars, s’inclou en el marc de les activitats en motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus on, un any més, hi participa el Consell Comarcal.

DIVENDRES 26 NOVEMBRE 2010

 
En motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, el Consell Comarcal de la Segarra ha projectat un seguit de tallers sobre la gestió dels residus als centres escolars de la Segarra. Els tallers comencen avui i es realitzaran fins al proper 10 de desembre i estan a adreçats als nens i nenes de primària.
En el transcurs dels tallers, on s’explica la necessitat de la reducció dels envasos, s’ha aprofitat també l’espai per distribuir als alumnes un seguit de boc’n rolls per tal de conscienciar-los. En total, prop de 2000 boc’n rolls es distribuiran entre les escoles de la Segarra, un boc’n roll per cada alumne.
Els tallers també es projecten als INS de la comarca on la distribució dels boc’n rolls es farà a través d’un punt fix al vestíbul on els alumnes podran anar passant per a recollir-lo.
Aquest matí han tingut lloc els primers tallers a les escoles de Guissona, i el President del Consell Comarcal ha estat l’encarregat de distribuir els primers boc’n rolls a les  escoles. El president ha destacat que amb aquesta actuació es vol contribuir al foment de la reducció d’envasos i al mínim ús de materials com el paper d’alumini en els esmorzars. Ha remarcat que es imprescindible treballar-ho a les escoles per poder arribar així a tota la població.
Aquesta actuació l’encapçala les àrees de Gestió dels Residus i Educació (Agenda 21 comarcal) del Consell Comarcal, amb la col·laboració dels ajuntaments de Guissona i Cervera.