EL CONSELL COMARCAL INSEREIX LABORALMENT, A LA CORPORACIÓ ALIMENTÀRIA DE GUISSONA, 6 JOVES A TRAVÉS DEL PROGRAMA FEM OCUPACIÓ PER A JOVES

Aquesta setmana ha tingut lloc la signatura del conveni entre el Consell Comarcal de la Segarra i l´empresa Corporació Alimentària de Guissona, SA, corresponent a l´acord de col·laboració per a la inserció de 6 joves a través del programa “Fem Ocupació per a joves” .

DIMECRES 23 MAIG 2018

 

Aquesta setmana ha tingut lloc la signatura del conveni entre el Consell Comarcal de la Segarra i l´empresa Corporació Alimentària de Guissona, SA, corresponent a l´acord de col·laboració per a la inserció de 6 joves a través del programa “Fem Ocupació per a joves” .

A partir de la iniciativa Escola de Conductors, impulsada per la Corporació Alimentària de Guissona, SA, se signa el conveni de col·laboració entre aquesta empresa i el Consell Comarcal de la Segarra en el marc del programa “Fem ocupació per a joves”. L’objectiu d’aquest programa del SOC, implementat i executat pel mateix Consell Comarcal, és la inserció laboral de les persones joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional, proporcionant-los, entre altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball. Aquesta política s’adreça a persones joves que disposen del títol d’Ensenyament Secundari Obligatori, de batxillerat o d’un Cicle Formatiu de Grau Mig.

Tal com explica el President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, cadascun dels joves que han participat en aquest programa han rebut  actuacions ocupacionals, com per exemple, experiència professional mitjançant contracte laboral, formació vinculada al contracte de treball i, orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació. Amb el suport de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell, àrea responsable d’executar aquests programes del SOC.

L´empresa ha contractat un total de 6 joves, que passaran a treballar dins les seves instal·lacions tot portant a terme tasques en l´àmbit del transport i la logística. De forma simultània, aquests joves rebran a l´Autoescola Miró la formació necessària per a obtenir el permís de conducció corresponent, i també aquella orientada a la seva capacitació com a transportistes. Una vegada finalitzat aquest període formatiu, els mateixos esdevindran xofers autònoms vinculats a la CAG, SA.

L’acte de signatura es va fer a les instal·lacions de la Corporació a Guissona entre el President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, i Antoni Condal, responsable de recursos humans de la Corporació. Posteriorment a la signatura, es va anar a veure els joves que s’estan formant a l’Autoescola Miró de Guissona.

 

Guissona, 23 de maig de 2018.