EL CÒNSUL GENERAL DE ROMANIA VISITA GUISSONA

L’ Hble. Sr. Manuel PLESA, cònsol general de Romania a Barcelona ha visitat aquest dijous, 29 de setembre la vila de Guissona amb l’objectiu de conèixer d’a prop la realitat de la comunitat romanesa que viu a Guissona, i que compta amb més de 1000 habitants, essent actualment la tercera nacionalitat majoritària a Guissona, al costat d'Ucraïna.

DIJOUS 29 SETEMBRE 2022

L’ Hble. Sr. Manuel PLESA, cònsol general de Romania a Barcelona ha visitat aquest dijous, 29 de setembre la vila de Guissona amb l’objectiu de conèixer d’a prop la realitat de la comunitat romanesa que viu a Guissona, i que compta amb més de 1000 habitants, essent actualment la tercera nacionalitat majoritària a Guissona, al costat d'Ucraïna.

El consul ha visitat els tres centres educatius de primària i els dos centres de secundària per conèixer la situació dels nens i nenes romanesos a Guissona, també ha visitat l’Ajuntament i l’empresa bonÀrea.

En la visita institucional a l’Ajuntament el Cònsul ha signat el llibre d’honor i s’ha parlat del possible agermanament amb una ciutat del nord de Romania.