EL DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ PROTAGONISTA DE LA SEGONA QUINZENA D’OCTUBRE A GUISSONA.

El proper 16 d’octubre es celebra el DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ, sota aquesta excusa i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, des de l’Ajunament de Guissona s’ ha organitzat al llarg de la segona quinzena d’octubre una sèrie d’actes relacionats amb l’alimentació sana i els productes de temporada, amb el suport dels establiments de queviures, els restaurants i l’Associació Gastronòmica La Manduca.

DIJOUS 10 OCTUBRE 2013

EL DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ PROTAGONISTA DE LA SEGONA QUINZENA D’OCTUBRE A GUISSONA.

El proper 16 d’octubre es celebra el DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ, sota aquesta excusa i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, des de l’Ajunament de Guissona s’ ha organitzat al llarg de la segona quinzena d’octubre una sèrie d’actes relacionats amb l’alimentació sana i els productes de temporada, amb el suport dels establiments de queviures, els restaurants i l’Associació Gastronòmica La Manduca.

Així doncs, durant quinze dies els establiments de la vila promocionaran els productes típics de la tardor amb cartells específics en els seus aparadors, a més a més, els restaurants col·laboradors incorporaran a les seves cartes plats propis del moment que es difondran a la població de la vila mitjançant fulletons informatius.

Com a activitats complementàries està previst pel mateix 16 d’octubre una xerrada a càrrec de la dietista local Bàrbara Pons relacionada amb els hàbits de cuina saludable amb productes de temporada, el dijous 17 al matí al Casal Jove l’Escorxador està previst un taller de cuina creativa a càrrec de Sònia Giliarte, per un preu de 6€ i obert a tothom (inscripcions prèvies a l’Escorxador) i a la tarda, la visita al nou molí de gra de La Garbina a Biosca. Pel divendres a la tarda, sessió de “Contes saludables” a la Biblioteca a càrrec de Marga Codina.L’activitat continua el divendres, 25 amb una conferència sobre les diferències entre el Halloween i la  Castanyada a càrrec de Maria Cuenca, professora d’anglès i el dissabte 26, al nucli històric hi haurà degustació de productes de temporada i presentació d’alguna recepta junt amb una gimcana per als més petits.

La quinzena clourà el dijous, 31 a les 7 de la tarda amb “Històries de la castanyada” a càrrec de la companyia Xip-Xap.