EL DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ PROTAGONISTA DE LA SEGONA QUINZENA D’OCTUBRE A GUISSONA.

  1. Inici
  2. /
  3. actualitat
  4. /
  5. noticies
  6. /
  7. EL DIA MUNDIAL DE...
'

El proper 16 d’octubre es celebra el DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ, sota aquesta excusa i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, des de l’Ajunament de Guissona s’ ha organitzat al llarg de la segona quinzena d’octubre una sèrie d’actes relacionats amb l’alimentació sana i els productes de temporada, amb el suport dels establiments de queviures, els restaurants i l’Associació Gastronòmica La Manduca.

EL DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ PROTAGONISTA DE LA SEGONA
QUINZENA D’OCTUBRE A
GUISSONA.

El proper 16 d’octubre es celebra el DIA MUNDIAL
DE L’ALIMENTACIÓ, sota aquesta excusa i amb l’objectiu de dinamitzar el comerç
local, des de l’Ajunament de Guissona s’ ha organitzat al llarg de la segona
quinzena d’octubre una sèrie d’actes relacionats amb l’alimentació sana i els
productes de temporada, amb el suport dels establiments de queviures, els
restaurants i l’Associació Gastronòmica La Manduca.

Així doncs, durant quinze dies els establiments de la vila promocionaran
els productes típics de la tardor amb cartells específics en els seus
aparadors, a més a més, els restaurants col·laboradors incorporaran a les seves
cartes plats propis del moment que es difondran a la població de la vila
mitjançant fulletons informatius.

Com a activitats complementàries està previst pel mateix 16 d’octubre una
xerrada a càrrec de la dietista local Bàrbara Pons relacionada amb els hàbits
de cuina saludable amb productes de temporada, el dijous 17 al matí al Casal
Jove l’Escorxador està previst un taller de cuina creativa a càrrec de Sònia
Giliarte, per un preu de 6€ i obert a tothom (inscripcions prèvies a
l’Escorxador) i a la tarda, la visita al nou molí de gra de La Garbina a
Biosca. Pel divendres a la tarda, sessió de “Contes saludables” a la Biblioteca
a càrrec de Marga Codina.L’activitat continua el divendres, 25 amb una
conferència sobre les diferències entre el Halloween i la  Castanyada a
càrrec de Maria Cuenca, professora d’anglès i el dissabte 26, al nucli històric
hi haurà degustació de productes de temporada i presentació d’alguna recepta
junt amb una gimcana per als més petits.

La quinzena clourà el dijous, 31 a les 7 de la tarda amb “Històries de la
castanyada” a càrrec de la companyia Xip-Xap.