El Director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d’Interior visita les instal•lacions del nou parc de bombers a Guissona.

El Sr. Ramon Parés i Gallés, director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d’Interior s’ha reunit aquest matí amb l’Alcalde de Guissona i el cap del Parc de Bombers de Guissona per tal de visitar les instal•lacions del nou Parc de Bombers, amb l’objectiu de tirar endavant la segona fase d’aquest projecte.

DIVENDRES 24 MAIG 2013

El Director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d’Interior visita les instal·lacions del nou parc de bombers a Guissona.

El Sr. Ramon Parés i Gallés, director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del Departament d’Interior s’ha reunit aquest matí amb l’Alcalde de Guissona i el cap del Parc de Bombers de Guissona per tal de visitar les instal·lacions del nou Parc de Bombers, amb l’objectiu de tirar endavant la segona fase d’aquest projecte.

 

Us recordem que dies enrere vam anunciar l’acord per qual la Generalitat es compromet a subvencionar 10.000 euros per les obres del parc de bombers de Guissona, amb l'objectiu de que pugui entrar en funcionament en el termini de dos anys. D’aquesta manera, aquest any s'invertirà en l'obra una partida de 20.000 euros, amb l'objectiu de que el parc pugui entrar en funcionament. El nou parc de bombers de Guissona va començar la tramitació l'any 2000. El 2007 es va aixecar l'edifici de les cotxeres amb una partida de 120.000 euros i el 2008 es va adequar l'entorn.