El doctor Paolo Sommella visita el nou museu de Guissona, Eduard Camps.

La seva visita va ser en motiu de la seva participació al Seminari Internacional “Ciutats mediterrànies:civilització i desenvolupament” que es va celebrat del 16 al 18 de novembre a Barcelona.

DILLUNS 21 NOVEMBRE 2011

El doctor Paolo Sommella visita el nou museu de Guissona, Eduard Camps.

 

Guissona.- El passat dissabte dia 19 de novembre va visitar el nou museu de Guissona Eduard Camps el Dr. Paolo Sommella, professor de tipografia de la Universitat de Roma “La Sapieza”. La seva visita va ser en motiu de la seva participació al Seminari Internacional “Ciutats mediterrànies:civilització i desenvolupament” que es va celebrat del 16 al 18 de novembre a Barcelona.

Somella ha dut a terme excavacions arqueològiques a Roma, Practica di Mare, Sibari, Atri i altres centres italians. El seu principal interès gira a l’entorn dels aspectes operatius de la recerca arqueològica tant en l’àmbit de la planificació urbana com en el de la museografia; a més treballa en l’aplicació de la informàtica a la tipografia antiga i per a la restitució de cartografies temàtiques.

Durant la visita al Museu i al parc arqueològic de la ciutat romana de Iesso, Paolo Sommella va estar acompanyat pel Dr. Josep Guitart, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i director de les excavacions romanes de Guissona.

 

 

 

Dilluns, 21 de novembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat