EL FRED NO ATURA LA SEGONA FIRA DE NADAL

El fred no ha aturat la segona fira de Nadal que ha omplert d’un munt d’activitats el nucli històric de la vila.

DIMARTS 17 DESEMBRE 2013

EL FRED NO ATURA LA SEGONA FIRA DE NADAL

El fred no ha aturat la segona fira de Nadal que ha omplert d’un munt d’activitats el nucli històric de la vila.

Les parades nadalenques s’agruparen a les 10 del matí a la plaça major sota una boira espesa, aquestes més tard es van acompanyar de diferents jocs de fusta gegants que durant tot el dia animaren la plaça.

L’emblemàtica representació de diferents esquetxos dels antics Pastorets de Guissona a la capella de la Verge del Claustre per part dels 4 gats, va emocionar a més d’un, fent caure llàgrimes entre el públic assistent. A la plaça tampoc hi va faltar l’aportació solidària a la MARATÓ DE TV3: la pintada de cares a càrrec de l’Associació de Comerciants i  el ball de la flaixmob amb l’Escola de Dansa Montse Esteve, va fer passar el fred als assistents a la Fira de Nadal, als que també els va sorprendre una inesperada arribada del tió dels desitjos que dos traginers despistats que venien a la Fira havien recollit a l’entrada de Guissona.

I a la tarda, la Fira va ser molt més animada, molts més visitants van gaudir dels jocs i van comprar a les parades, ca l’Eril va acollir la presentació del conte un Estel als Pastorets i les tres representacions del pessebre vivent a l’església es van omplir, fent que la segona edició d’aquesta humil iniciativa també hagi estat un èxit.

 

Claustre Oliveres Vidal

 

Àrea de Comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn