El Grup Alimentari Guissona premiat per saber acostar empresarialment el capital i el treball.

Els Premis Bufí i Planas, que organitza ja fa 14 anys l'empresa Euroquímica, ha premiat al Grup Alimentari de l’Àrea de Guissona per la seva excel•lència social dels empresaris.

DIVENDRES 02 DESEMBRE 2011

El Grup Alimentari Guissona premiat per saber acostar empresarialment el capital i el treball.

 

Guissona.- Els Premis Bufí i Planas, que organitza ja fa 14 anys l'empresa Euroquímica, ha premiat al Grup Alimentari de l’Àrea de Guissona per la seva excel·lència social dels empresaris. Aquest premi atorgat al Grup Alimentari de Guissona, empresa i treballadors, s’atorga pel fet d’haver prioritzat el compromís personal per sobre de les raons econòmiques.

 

Conjuntament amb el Grup Alimentari de l’Àrea de Guissona, Esteve Pineda de l’Associació per la Intervenció Social Integral Dimas, la família Girbau i Agustí Caparrós de l’Euroquímica de Dosrius han estat els quatre guardonats a la 14ena edició dels Premis Bufí i Planas. La deliberació dels guardonats va estar a càrrec del 7 components del jurat, provinents de diferents àrees i sectors del món empresarial.

 

El Grup Alimentari de Guissona va rebre la qualificació i el reconeixement d’haver sabut  acostar i col·laborar empresarialment, el capital i el treball alhora. Segons els organitzadors, aquest grup distingeix el fet d’haver convertit “cinquanta anys de vida en un enorme viatge a l’excel·lència i a les idees clares”.

La entrega de premis va tenir  lloc dimecres al  vespre al Tecnocampus i ha servit per reconèixer la tasca que fan tan les empreses com els seus treballadors en el dia a dia. Així ho explica Ramon Poll, membre del Patronat.

L’alcalde de Guissona, Sr. Xavier Casoliva, va ser l’encarregat de donar el premi al Grup Alimentari de Guissona. L’alcalde va destacar la feina que s’està fent quan als valors socials de l’empresari i va donar les felicitacions públicament per la bona feina que s’està duent a terme a Guissona.

Segons Carme Bufí, presidenta de la Fundació Bufí i Planas, l’objectiu principal d’aquests premis és fer uns reconeixements que anualment pretenen lloar les empreses que han prioritzat el seu compromís per les persones que no pas per les xifres econòmiques. En aquest sentit, i tenint en compte el context econòmic, Carme Bufí reconeix que cada vegada és més complicat aplaudir la tasca social de les empreses perquè, en els últims temps, es veuen obligades a cometre activitats que s’allunyen molt dels valors que transformen els llocs de treball en nuclis socials.

 Foto dels guardonats

 

Divendres 2 de desembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat