EL GRUP JOVE DE TEATRE “CAOS” DE GUISSONA S’ESTRENA AMB L’OBRA “GROC MOLIÈRE”

El grup jove de teatre Caos de Guissona, s’ha estrenat amb l’obra “Groc Molière” aquest passat cap de setmana a Guissona, en el marc del Dia del Conte. Es tracta d’un grup format per joves de Guissona i rodalies d’entre 15 i 25 anys amants d’aquest art.

DIMECRES 04 ABRIL 2018

 

El grup jove de teatre Caos de Guissona, s’ha estrenat amb l’obra “Groc Molière” aquest passat cap de setmana a Guissona, en el marc del Dia del Conte. Es tracta d’un grup format per joves de Guissona i rodalies d’entre 15 i 25 anys amants d’aquest art. La companyia va omplir amb molt d’èxit la sala de teatre del Centre Catòlic. Amb l'objectiu de promocionar talents i públic jove l’Ajuntament hi va col·laborar amb l’escenografia.

Des de fa uns anys, aquest grup de teatre ha participat en vàries edicions dels capvespres a la romana, però aquesta vegada han volgut anar més enllà amb aquesta obra, que ja s’havia fet anteriorment en el grup de Teatre dels 4 gats de Guissona, companyia de la qual prové la seva directora i Guissonenca, Júlia Garcia.

El grup pretén seguir treballant per oferir teatre jove als pobles, intercanvis i/o el que se’ls hi proposi.