El Guissona trenca una ratxa negativa de 3 partits sense guanyar, imposant-se clarament davant el Vilanovenca.

El Guissona trenca una ratxa negativa de 3 partits sense guanyar, imposant-se clarament davant el Vilanovenca.

DIMARTS 01 DESEMBRE 2009

Partit de bàsquet corresponent a la  jornada 11 del campionat territorial sènior masculí grup 2, jugat el 28/11/2009 a les 19:30 al pavelló municipal de guissona entre :

 

ACLE GUISSONA vs CA L’ADRIÀ VILANOVENCA

 

Àrbitre Principal : OSUANA J.

 

ACLE GUISSONA: CLERIES M. – CERA E. – TORRELL D. – PALET J. – SOLER M. – PARRA E.- CHAMORRO M. – PORTA M.- RAMIREZ A. – NAVARRO F. – VANEGAS A. – DUQUE M.    Entrenador: INGLAVAGA A.

 

CA L’ADRIÀ VILANOVENCA: SEGARRA R. – MITJANA A. – MARTI J. – MITJANA X. – QUINTANA R. – COMPOSIDA E. – CAPDEVILA A. – MAVEA F. – GORGUES X. Entrenador: QUINTANA X.

 

RESULTAT: ACLE GUISSONA 72 – 45 CA L’ADRIÀ VILANOVENCA

 

PARCIALS:

 

ACLE GUISSONA        16   20   11   25

C.A. VILANOVENCA:  08  13   18   06

 


 

El Guissona trenca una ratxa negativa de 3 partits sense guanyar, imposant-se clarament davant el Vilanovenca.

 

El primer període no s’ha desenvolupat amb un joc gaire vistós, tant un equip com l’altre han fet gala de desencerts en atac i fallant cistelles fàcils, no ha estat fins al minut 5 que el Guissona a començat a apretar l’accelerador i així imposar un ritme ràpid de partit  on han marcat la diferència , acabant amb un parcial 16-8.

 

En el segon període el Vilanovenca no volia donar el braç a torçar, i lluitava per a que l’avantatge del Guissona no fos més gran, però lluny d’aquesta situació el Guissona, sense fer un gran joc, poc a poc anava mantenint les distancies.

 

Ja en el tercer període els locals han estat molt erràtics en defensa, a la vegada que massa confiats. Això ha donat ales als visitants que veien com poc a poc anaven remuntant la diferència que els hi havia guanyat el Guissona, fins arribar a posar-se a 5 punts dels guissonencs.

 

I ja en el quart i últim període, els locals han reaccionat clarament, i han començat tancant-se bé en defensa, guanyant el rebot i a partir d’aquí només a fet falta  l’encert de cara a cistella i la velocitat en atac, per deixar totalment sentenciat el matx. Al final

ACLE GUISSONA 72 -45 CA L’ADRIÀ VILANOVENCA

 

Màxim anotador del Partit: EDUARD CERA amb 18 punts.