EL GUISSONENC, BENET GÓMEZ, CAMPIÓ DE CATALUNYA D’ENDURADES 2010

En la categoria de 125 en cadets, va comptar amb la màxima emoció pel jove pilot de Guissona, Benet Gomez i la seva TM, qui tot i tenir el campionat guanyat va intentar de fer-se també amb la victòria de la prova, que no va poder ser per una diferencia en els temps finals de tant sols 5 dècimes respecte al seu rival Marc Sans, de Reus.

DIJOUS 09 DESEMBRE 2010

 
Benet Gomez (Sip Sport-TM) , Miquel Pujol (MC Solsonès), Miquel Male (MC Solsonès), Albert Cardona (MC Solsonès), Ramon Quer (MC Segre) han estat els lleidatans campions de Catalunya de l’edició d’engany ENDURADES 2010.
 
Aquest cap de setmana s’ha disputat la darrera prova del Campionat a la població gironina de Vilobí d’Onyar amb una participació de més de 200 pilots.
 
En una competició organitzada pel membres del Club Peu a Baix , sobre un recorregut de 40 km. de ral·li i dos especials per volta, els participants varen haver de fer 3 voltes sota unes temperatures força baixes.
 
En la categoria de 125 en cadets, va comptar amb la màxima emoció pel jove pilot de Guissona, Benet Gomez i la seva TM, qui tot i tenir el campionat guanyat va intentar de fer-se també amb la victòria de la prova, que no va poder ser per una diferencia en els temps finals de tant sols 5 dècimes respecte al seu rival Marc Sans, de Reus.
 
Des d’aquestes línies felicitem al Benet Gómez per la fita aconseguida i esperem seguir celebrant moltes més victories d’aquest campió d’enduro.