El Guissonenc Benet Gomez Subarroca 3er. En categoría junior sots 21

Aquest cap de setmana ha començat el Campionat d’espanya en la disciplina del enduro a Galicia, concretament a Santiago de Compostela, amb una presentacio de mes de 200 pilots de forma espectacular a la mateixa plaça del Obradoiro.

DIMECRES 06 MARÇ 2013

El Guissonenc   Benet  Gomez  Subarroca  3er.  En categoría junior sots 21

Aquest cap de setmana ha començat  el Campionat d’espanya  en la disciplina del enduro a Galicia, concretament a  Santiago de Compostela, amb una presentacio de mes de 200  pilots de forma  espectacular a la mateixa plaça del  Obradoiro.

El jove pilot de Guissona, que aquest any competeix amb una novedosa  KTM 125 (despres de 5 anys amb motos TM)  ha tingut un bon inici de temporada.

Ja  a la cursa de Bassella Race   va demostrar  la millora,  anant en primera posicio  de la categoría Junior  i 7é absolut  durant tota la cursa fins quedarse sense gasolina a dos kilometres del final.

A Santiago, el Benet va consolidar el 3er. Lloc amb una bona primera jornada del dissabte on va mantenir els bons temps devant de les dificultats dels altres pilots, la segona jornada no va estar tant fácil i despres de varis incidents (un vei  molest pel pas de la cursa  el va fer caure violentament al no deixar-lo pasar en una part del recorregut)  va poder acabar la cursa en 5º lloc, i amb el comput final de temps dels dos dies va quedar en 3ª posició.

Altres pilots lleidatans van participar a Galicia, el jove Miquel Pujol , de Solsona, debutant al campionat va poder acabar la seva primera cursa de dos dies,  el prometedor Jaume Betriu , de Coll de Nargo , va fer pódium a la seva categoría,  igualment  que els germans Jordi i Ramon Quer, de Juneda, amb un treballat pódium pel Ramon.

La propera cursa será la clásica i dificil de Valverde del  Camino, a Huelva el proper mes d’abril.

 

INFORMA: ACLE GUISSONA.