El guissonenc Benet Gomez Subarroca amb la seva ktm 125 va guanyar la seva primera cursa estatal

DIMECRES 23 OCTUBRE 2013

CAMPIONAT D’ESPANYA D’ENDURO A PORRIÑO 20/10/13

 Aquest cap de setmana s’ha disputat una de les darreres proves del campeonato nacional España de enduro quinta prova   a  Porriño-Galicia.

Sota unes condicions dificils com sempre a Galicia, sota la pluja i en un recorregut llarg i complicat, la cursa s’en va anar a les quasi 8 hores de durada, posant a prova als mes de 250 pilots, amb nombrosos abandonaments, mecanics i fisics.

El guissonenc  Benet Gomez Subarroca amb la seva ktm 125 va guanyar la seva primera cursa estatal , es va imposar a la categoria junior absoluta i per afegit , la seva propia de sots 21-125.

Seguit d’altre pilot lleidatà, el Jordi Quer qui va patir problemes mecanics i que amb aquest resultat s’encamine cap el titol.  Altre Quer, el Ramon amb lesió per caiguda no va tenir tanta sort.

Els guanyadors de les categories grans  van ser, els mundialistes,  Ivan Cervantes que va ser el guanyador scratch, a continuació el suec  Joaquim  Ljunggren i el Cristobal Guerrero. Destacar tambe el 3er. Lloc en categoria E-2 del Jaume Betriu el pilot de Coll de Nargo.

La darrera prova que donara per finalitzat el campionat, serà els propers dies 2-3 de novembre , doble jornada dons, a Valls de Torruella on es decidiran les posicions finals.