El Guissonenc Benet Gomez Subarroca (Sip-Bassella) en 3ª posició de la categoria junior 125 en el Campionat d'Espanya d'Enduro

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat al Berguedà el campionat d’Espanya d’enduro a les localitats de Puig-reig i Casserres, amb una participació de 200 pilots

DIMECRES 18 SETEMBRE 2013

El Guissonenc Benet Gomez Subarroca (Sip-Bassella) en 3ª posició de la  categoria junior 125 .

Aquest passat  cap de setmana s’ha disputat al Berguedà el campionat d’Espanya d’enduro a les localitats de Puig-reig i Casserres, amb una participació de 200 pilots, inclosos els participants del Campionat de Catalunya, dons la prova ha estat puntuable pels dos campionats.

 

 Sota unes condicions dificils per les plujes , l’organització va marcar un recorregut  complicat i llarg, molt exigent, mes de vuit hores van estar els pilots Elit i Junior sobre la moto amb molts pocs moments de descans.

 

 La cursa en categoria junior va quedar definida des de les primeres hores del mati , el pilot oficial de GasGas, el xilè Esteban Lanz i Jordi Quer de Husqvarna van mantenir un frec a frec per la primera posició que es va decantar al final pel xilè de GasGas.

 

 El Benet Gomez, va estar  amb problemes de motor tot el mati, no va poder acabar mes amunt, controlant en tot moment  el tercer lloc del podium.

 

 La cursa va estar guanyada pel pluricampio mundial  Ivan Cervantes KTM devant del francés Fabien Planet Sherco.

 

 La temporada arribarà al seu final amb les curses de Galicia el 20 d’octubre  i Valls de Torruella, prova doble,  el 2-3 de novembres.