El Guissonenc Benet Gomez va assolir un treballat 2on lloc al Campionat d' Espanya d'enduro 2014

El Guissonenc Benet Gomez, dins l'equip WP-Eric Auge, en la categoria Junior Open va assolir un treballat 2on lloc els dos dies, i un magnífic 11é lloc a la general , aconseguint realitzar uns temps en alguns trams entre els millors, sorpresa dia a dia en la seva progressió aquesta temporada. L'altre lleidatà , el Ramon Quer de l'equip Husqvarna-Arribas, va quedar en 3er.

DIMARTS 29 ABRIL 2014

Campionat d' Espanya d'enduro 2014.  3ª prova, Santiago de Compostela-Galicia.

El Guissonenc  Benet Gomez,  dins l'equip WP-Eric Auge, en la categoria Junior Open  va assolir un treballat 2on lloc els dos dies, i  un magnífic 11é lloc a la general , aconseguint realitzar uns temps en alguns trams entre els millors, sorpresa dia a dia en la seva progressió aquesta temporada. L'altre lleidatà , el Ramon Quer de l'equip Husqvarna-Arribas, va quedar en 3er.

Un altre bon resultat del Jaume Betriu de Coll de Nargo, en l'equip Husqvarna WP-Eric Augé assoleix el 2on lloc en categoria E-1 darrere del Campió del mon Cristóbal Guerrero. En una cursa molt canviant en les condicions del terreny a causa de la pluja i fang habituals a Galicia. Tanmateix va quedar en 4art lloc de la general.

La categoria petita, junior trofeu, es dominada de cap a peus per l'altre jove de l'equip WP-Eric Auge, el pilot Miquel Pujol de Solsona, ja porta tres de tres.

 

En Master 30, el David Serra de l'equip Motos Parcerises va guanyar.