EL GUISSONENC RAMON CAMATS PARTICIPARÀ A LA TRANSPYR 2014

L’equip BROST BIKE TEAM GUISSONA, format per Ramon Camats i el ponsetià Jordi Pujol iniciaran el proper diumenge un nou repte, la TRANSPYR TRAVESSIA DOS MARS. Un repte personal i una de les aventures de mountain bike més excitants i memorables. Aquesta prova els permet submergir-se a les valls, pobles i cultures de la vessant sud dels pirineus, creuant i unint Catalunya, Aragó, Navarra i Euskadi

DIVENDRES 27 JUNY 2014

L’equip BROST BIKE TEAM GUISSONA, format per Ramon Camats i el ponsetià Jordi Pujol iniciaran el proper diumenge un nou repte, la TRANSPYR TRAVESSIA DOS MARS. Un repte personal i una de les aventures de mountain bike més excitants i memorables. Aquesta prova els permet submergir-se a les valls, pobles i cultures de la vessant sud dels pirineus, creuant i unint Catalunya, Aragó, Navarra i Euskadi.

La transpyr 20014 compta amb gairebé 800 Km de recorregut, superant 180.000 metres de desnivell aculmulat en 7 etapes. Transpyr té uan identitat única entres les proves de mountain bike per etapes i en aquesta cinquena edició és reconeguda com una de les més atractives de tot el món.

Molta sort Ramon, en aquest nou projecte personal!