El handbol de l'ACLE s'imposa a Guissona

Els equips de handbol de l'ACLE han jugat molt bons partits aquest cap de setmana, amb resultats a favor del Guissona en totes les categories excepte en la cadet masculí, en el que el LICEU FRANCÈS es va imposar al Guissona per un punt.

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2010

HANDBOL A GUISSONA DIUMENGE 31-10-2010
 
 
INFANTIL FEMENI
 
ACLE GUISSONA 17 VILANOVA DEL CAMI 6
 
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 10 del matí. Domini de les locals que van controlar el joc amb tot moment. Als deu minut de joc les locals s’ imposaven per un 3 a 1 al minut 20 s’ imposaven per 5 a 2 i a la primera part parcial de 8 a 2 . Ja a la segona part al minut 10 el marcador era a favor de les locals de 12 a 4 i al minut 20 de 16 a 5 amb resultat final de 17 a 6 . Màxima golejadores Anna Sole i Irene Cruceiro de l’ACLE Guissona amb 5 gols cadascuna. Destacar també el gran partit de la portera local Gloria Lobo que va posar molt difícil fer gol a l’ equip contrari.
 
Alineació: ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Anna Sole (5), Laia Espinagosa, Gina Sanges, Irene Cruceiro (5), Miriam Regue (3), Lluisa Rull (4), Sara Areny i Judit Pijuan.
 
VILANOVA DEL CAMI: Aixa Jorba, Miriam Gonzalez, Helena Bustos, Anna Berrocal, Mairia Barrantes, Alba Anjoso, Andrea Ejea, Cristina Caballero, Alba Cano. Oasis Viso, Laura Soriano, Marina , Lidia Castelo.
 
 
CADET FEMENI
 
ACLE GUISSONA 18 VILANOVA DEL CAMI 16
 
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 11,30h del matí. Partit molt igualat Al minut 10 el marcador a favor de les locals per 4 a 3 però l’ equip visitant va empatar al minut 20 a 4 gols. Parcial a la primera part de 8 a 7 per les locals.
Ja al minut 10 de la segona part empat a 11 gols, al minut 20 i després de dos bones jugades de l’ equip local el marcador anava a favor de les de Guissona per 16 a 14 , diferencia que van mantindré fins al final del partit amb 18 a 16 . Destacar les locals Erica Valero amb 7 gols i Berta Graells amb 6.
 
Alineació: ACLE GUISSONA; Irene Guim, Marina Raluy, Erica Valero (7), Marta Santesmases (2), Farners Dalmases (2), Sara Kammach (1), Aina Farres, Berta Graells (6) i Oxana.
 
VILANOVA DEL CAMÍ: Sara Holgado, Nuria Martos, Julia Rammis, Sonsoles Garcia, Anna Diaz, Marta Borras, Mireia Borras, Maria Alejandra, Natalia Duarte i Xenia Martín.
 
 
CADET MASCULÍ
 
ACLE GUISSONA 22 LICEU FRANCES 23
 
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 12,45h. Partit d’ infart entre aquest dos equips que van jugar a un gran nivell. Al minut 10 3 a 2 a favor del locals que al minut 20 van aconseguir la màxima diferencia de tot al partit amb un marcador 9 a 6 . Al final de la primera part 12 a 6 pels locals. Ja a la segona part al minut 10 15 a 13 a favor dels locals i al minut 20 20 a 19 , els últims minuts els jugadors visitants van apretar amb una defensa molt tancada i els locals no van poder marcar a l’ últim minut . Acaben un partit dominat fins els últims minuts pels locals que van acabar perdent per 22 a 23. Una llàstima ja que havien anat quasi tot el partit per davant el marcador. Un debut a la lliga amb derrota però amb molt nivell en la pista. Destacar la gran actuació del porter de l’ ACLE Guissona Gerard Majoral que va estar immillorable. Màxim golejador Roger Pijuan pel Guissona.
 
ALINEACIÓ : ACLE GUISSONA: Roger Rull (1), Josep Santesmases (1), Roger Pijuan (9), Jordi Segura, Gerard Majoral , Benet Gomez (1), Kevin Diaz (3), Oril Andres (1), Cristian Perez (1), Daniel Galan , Albert Gomez, Aleix Gomea i Jonathan Diaz.
 
LICEU FRANCES: Guillermo Bexos, Pol Martinez, Gaset, David Valls, Sergi Merce, Victor Moya, Oscar Nadal, Haritz Salvado, Eduard Zarza i Alvaro Zumarroga.
 
 
ALEVI FEMENÍ
 
L’ equip alevi femeni va participar a la trobada organitzada pel consell esportiu de l’ Urgell a Tàrrega on van guanyar tots els partits.