LA REGIDORIA DE MEDI AMBIENT PRESENTA EL II CONCURS DE FOTOGRAFIA D’AIGUA

En motiu del DIA INTERNACIONAL DE L’AIGUA que tindrà lloc el proper dimarts, 22 de març, la regidoria de Medi Ambient presenta les bases del II concurs de fotografia d’aigua.

DILLUNS 24 GENER 2011

 

A aquest concurs, obert a tothom, s’hi podran presentar fotografies relacionades amb la temàtica de l’aigua, des d’ara i fins al divendres, 11 de març. L’acte d’entrega de premis tindrà lloc el dia de l’aigua i hi haurà tres premis, un primer de 150€, un segon de 100€ i un tercer de 50€.
 
Les fotografies presentades seran exposades del 17 de març al 2 d’abril al vestíbul de l’Ajuntament, on tots els visitants de l’exposició podran escollir la millor fotografia mitjançant el VOT POPULAR, a la més votada se li concedirà un premi popular de 50€.
 
A més, del concurs de fotografia, la regidoria de medi ambient també ha preparat una actuació infantil pel diumenge, 27 de març al migdia, amb peces, cançons i danses que fan referència a situacions de convivència arreu del món amb la cultura de l'aigua (mariners,pastors, agricultors...) i a actituds personals i socials respectuoses envers aquest bé escàs del món (estalvi, doll de vida, higiene, alimentació...).
 
La Regidoria de Medi Ambient promou el Dia Mundial de l'Aigua amb l’objectiu de conscienciar a la població dels problemes relacionats amb el subministrament d'aigua potable i d'augmentar el coneixement sobre la importància de conservació i protecció d'aquest recurs.