EL MERCAT MUNICIPAL DE GUISSONA RECULL FRUITA I VERDURA FRECA PER AJUDAR A LES COMUNITATS MÉS DESFAVORIDES

L’objectiu del recapte, que es farà cada dijous, és el d’abastir els col•lectius més desfavorits amb productes frescos i alhora reaprofitar aliments que l’endemà ja no haguessin pogut posar en venda i s’haguessin malmès.

DIJOUS 05 MAIG 2022

 

 

 

Avui dijous 5 de maig, els paradistes del mercat municipal de Guissona, han fet entrega de fruita i verdura variada, per tal de proveir les persones refugiades d’Ucraïna, així com també s’ha fet extensiu a la resta de comunitats que ho necessitin.

L’objectiu del recapte, que es farà cada dijous, és el d’abastir els col•lectius més desfavorits amb productes frescos i alhora reaprofitar aliments que l’endemà ja no haguessin pogut posar en venda i s’haguessin malmès. La brigada municipal n’ha fet el recull un cop acabat el mercat, i ho ha deixat a un punt de recollida on totes les persones que ho necessitin se’n poden beneficiar entre dijous a la tarda i divendres al matí.

El regidor de voluntariat Josep M. Ferreras i Cercós, i tot el consistori, agraeix aquest gest solidari amb Guissona, a totes les persones paradistes que cada dijous venen a Guissona.

Darrerament també s’ha fet una crida a comerciants i botiguers de Guissona per posar a disposició d’aquestes comunitats alguns dels seus productes.

 

Guissona, 5 de maig de 2022.