EL MERCAT ROMÀ DE IESSO ES CONSOLIDA

El Mercat Romà de Iesso es consolida amb els seus dinou anys entre les activitats estrella de la vila, amb la participació de la major part de la població de la vila que surt de casa vestida amb túnica i toga per participar plenament als actes de Mercat Romà.

DILLUNS 20 JULIOL 2015

Una seixantena de parades externes s’han unit a les locals i des de primera hora del matí han ambientat els carrers fluvià, bisbal, botigues, plaça major i carrer de l’om, parades amb tot tipus de productes d’alimentació i complements, amb origens a l’època romana.

A aquest Mercat se li ha unit activitats per a totes les edats i tots els públics, la legió convidada enguany fou BARCINO ORIENS, que a més de desfilar pels carrers de la vila ens va instruir amb aspectes militars de l’època romana, van realitzar una demostració de gladiatura i  la secció femenina va fer-nos partícips d’una demostració de cosmètica a l’època romana.

A més, entitats i associacions de la vila ens van oferir activitats en diferents espais: jocs infantils, tallers, l’escola de legionaris,  degustació de fruita, cercaviles, ... que es van unir a les activitats musicals i a la presentació del llibre Perennia, que es van repartir entre els diferents espais del Mercat.

Un Mercat que va comptar amb un important èxit de participació i que va cloure al vespre amb l’espectacle de l’Escola de Dansa Montse Esteve.