El mite d'Ariadna protagonista del Mercat Romà

Per començar a endinsar-nos en el món d’Ariadna, l’Ajuntament de Guissona, ha convocat un concurs d’escultures dirigit a artistes locals, és a dir, a persones nascudes a Guissona o que visquin a la nostra vila, aficionades o professionals de les belles arts. Es demana als artistes que elaborin una peça en la que hi deixin la pròpia percepció del mite.

DIMECRES 03 MARÇ 2010

Guissona ja està preparant la XIV edició del Mercat Romà, enguany prevista pel 17 de juliol i com a novetat, enguany es desenvoluparà entorn del MITE D’ARIADNA.

Guissona celebrarà la XIV edició del Mercat Romà el proper 17 de juliol, amb un conjunt d’activitats que giraran entorn al mite clàssic d’Ariadna. En la programació del Mercat Romà d’enguany s’hi preveuen representacions teatrals, actuacions musicals, espectacles de dansa i escenografia, ... entorn d’aquest mite.

Per començar a endinsar-nos en el món d’Ariadna, l’Ajuntament de Guissona, ha convocat un concurs d’escultures dirigit a artistes locals, és a dir, a persones nascudes a Guissona o que visquin a la nostra vila, aficionades o professionals de les belles arts. Es demana als artistes que elaborin una peça en la que hi deixin la pròpia percepció del mite. Les obres s’hauran de presentar a l’oficina municipal de turisme entre el 26 d’abril i el 4 de maig.

A finals de maig, un jurat format per experts en el tema i la votació popular dels visitants a l’exposició de les obres presentades en el concurs designaran l’obra guanyadora, de la qual el seu autor n’haurà d’elaborar cinquanta rèpliques.

Les rèpliques de l’obra guanyadora seran entregades a qui passi totes les proves de la primera gimcana CIUTAT ROMANA DE IESSO, una gimcana que ens permetrà conèixer d’a prop el mite d’Ariadna i que es portarà a terme durant tot el dissabte del Mercat Romà.