El Museu de Guissona estrena pàgina web

El Museu de Guissona Eduard Camps i el Parc Arqueològic de la ciutat romana de Iesso acaben d'estrenar la nova pàgina web www.museudeguissona.cat. La plana, en català, castellà i anglès, és el producte d'una profunda renovació amb un disseny més modern i intuïtiu, adaptat a tots els dispositius, navegadors i pantalles. La imatge que mostra és clara i diàfana, amb l'objectiu de fer més agradable la navegació, lectura i obtenció d'informació per part de l'usuari.

DIVENDRES 31 MARÇ 2017

La pàgina web està distribuïda en cinc submenús, a banda de la pàgina d'inici i l'espai de contacte: "El Museu", "El Parc", "Visita'ns", "Actualitat" i "+Iesso".

 

Dins de l'apartat "El Museu", s'hi detalla la història del Museu, les seus que l'han albergat durant els últims anys i les col·leccions que alberga. També hi trobareu una galeria fotogràfica que permet realitzar una visita virtual per l'espai expositiu i la carta de serveis de la institució.

 

En "El Parc" hi ha un breu resum de la recerca realitzada al jaciment durant les últimes dècades i l'itinerari que el visitant pot realitzar, de forma guiada o autònoma, per les dues hectàrees d'espai. Es complementa el menú amb una galeria fotogràfica del Parc Arqueològic.

 

El submenú "Visita'ns" hi ha tota la informació de servei i d'utilitat pel visitant abans de visitar el Museu i el Parc Arqueològic (preus, horaris, tipologia de les visites guiades, oferta didàctica, accessibilitat i informació relativa a la vila de Guissona, a la comarca de la Segarra i als allotjaments i restaurants que poden completar la visita del turista).

 

"Actualitat" és un dels espais més innovadors de la pàgina. Hi trobarem un blog, que es convertirà en l'espai actiu i més dinàmic de la nova web. Aquest lloc també està destinat a presentar-vos les activitats que més d'actualitat estiguin.

 

I per acabar, l'espai "+Iesso" és un compendi de serveis complementaris que poden ser útils per l'usuari que necessiti quelcom més d'informació o d'interacció amb el Museu. El món 2.0, les publicacions relacionades amb les excavacions i estudis de la ciutat de Iesso, un mostrari dels llibres que hi ha a la botiga i un espai destinat als concursos que permeten a l'usuari interactuar amb el Museu i el Parc.

La pàgina web ha estat realitzada per l’estudi de disseny Loopnetic. Comunicació estratègica amb l’estreta col·laboració de l’àrea de comunicació i difusió del Museu Eduard Camps de Guissona.

 

 

LAURA PUIG BERNAUS

Museu de Guissona i Oficina de Turisme

 

Tel. 973 551 414

www.guissona.cat - www.museudeguissona.cat