EL NUTRICIONISTA JULIO BASULTO TANCA EL CICLE “ESCOLA DE FAMÍLIES” A L’AUDITORI DE L’ATENEU DE GUISSONA.

ijous, dia 20 d’abril, l'Auditori de l'Ateneu de Guissona va rebre Julio Basulto, l'últim ponent del cicle "Escola de famílies", organitzat pels plans educatius de Guissona i de Cervera, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra.

DIMECRES 26 ABRIL 2023

Dijous, dia 20 d’abril, l'Auditori de l'Ateneu de Guissona va rebre Julio Basulto, l'últim ponent del cicle "Escola de famílies", organitzat pels plans educatius de Guissona i de Cervera, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra. La sala es va omplir de gom a gom per escoltar al referent del món de la nutrició i la dietètica, amb una trajectòria ben extensa.

La inspectora del Departament d’Educació de la població de Guissona, Alba Castellà, va ser encarregada d’obrir l’acte, tot fent un repàs per les diferents temàtiques que havia tractat el cicle al llarg del curs: adolescència i ansietat, d’adolescència i consum, com acompanyar en el bon ús de les pantalles, educació afectiva i sexual, i alimentació saludable, en diferents ocasions. 

A més, va fer un agraïment a les famílies que havien assistit a l’acte, i a totes les famílies de la comarca que han mostrat interès per les xerrades i tallers que s’ha ofert dins el curs 2022-2023. 

Seguidament, Montse Solà, regidora de Salut, Acció Social i Igualtat de l’Ajuntament de Guissona, va presentar, breument, l’admirable trajectòria del ponent.

A la xerrada, titulada “Esmorzars i berenars saludables, i sense mals de cap”, Julio Basulto va reflexionar en profunditat sobre l'educació alimentària que duem a terme amb els nostres fills i filles. Va fer recomanacions i va oferir recursos a les famílies assistents, les quals van mostrar molt interès.

Al final de la xerrada, va es va obrir un torn de preguntes molt enriquidor que va permetre aprofundir en diferents aspectes relacionats amb l'alimentació saludable.

Sens dubte, una trobada molt profitosa i interessant, que va tancar el cicle anual “Escola de famílies”. Un cicle molt seguit i ben valorat per les famílies de la comarca.

 

Guissona, 26 d’abril de 2023