EL PATGE KARIM HA ARRIBAT A GUISSONA

El patge Karim va passar a recollir les cartes dels nens i nenes de la vila, carregadades de regals i il·lusions. En la seva visita a Guissona primer va recollir les bústies reials ubicades en tres comerços de la vila: La Bodegueta, Cal Conna i la Drogueria Catalunya.

DIMECRES 04 GENER 2017

NOTA DE PREMSA. EL PATGE KARIM HA ARRIBAT A GUISSONA

 

Aquest dimarts el patge Karim va passar a recollir les cartes dels nens i nenes de la vila, carregadades de regals i il·lusions. En la seva visita a Guissona primer va recollir les bústies reials ubicades en tres comerços de la vila: La Bodegueta, Cal Conna i la Drogueria Catalunya.


Després de recollir les bústies es va traslladar a l'Ajuntament on va rebre a tots els nens i nenes.

 

En aquesta recepció a l'ajuntament els va informar que s'havia perdut l'estrella que guia els reis cap als diferents pobles i que calia elaborar algun element que els guiés en el seu camí cap a Guissona, per això nens i nenes van elaborar una gran estrella, amb l'objectiu de marcar-los el camí.

 

Les activitats relacionades amb ses magestats a Guissona seguiran avui amb tallers reials a la sala de plens, demà amb el campament reial a la plaça major on els patges faran els últims preparatius abans de la cavalcada que tindrà lloc el dijous a 2/4 de 7 amb sortida al camp de futbol.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat