EL PATGE KARIM I LA PATGESSA XUMET ARRIBEN A GUISSONA

Després d'un llarg viatge, el patge Karim, la patgessa Xumet i els seus ajudants, van arribar aquest dissabte a la tarda a Guissona per recollir les cartes dels més petits i lliurar-les als Reis Mags d'Orient.

DIMECRES 02 GENER 2019

Després d'un llarg viatge, el patge Karim, la patgessa Xumet i els seus ajudants, van arribar aquest dissabte a la tarda a Guissona per recollir les cartes dels més petits i lliurar-les als Reis Mags d'Orient. Després d'un recorregut pels carrers de la vila, van fer parada al campament reial de la Plaça Major, on malgrat el fred i la boira, més d'un centenar de nens i nenes els estaven esperant. Després d'una llarga cua, arribava el moment més esperat, lliurar la carta amb tots els desitjos als missatgers dels Reis.

La patgessa Xumet va ser l'encarregada, per segon any consecutiu, de recollir els xumets de tots aquells nens i nenes que ja no el necessiten, i escoltar atentament els seus desitjos per traslladar-los a Ses Majestats.

La cavalcada serà el proper dissabte 5 de gener a les 6 de la tarda i serà aquella nit quan els infants podran saber si les seves peticions, entregades al patge Karim, han estat llegides pels Reis Mags.


Font: La Segarra TV