EL PLA EDUCATIU D'ENTORN DE GUISSONA S'ESTRENA A INSTAGRAM

S’obre l’Instagram del Pla Educatiu d'Entorn amb la presentació del nou logo, una proposta presentada per Alex Andrei Ciobanu, Nicolae Josan i Anton Danailov Aleksandrov de l’INS Guissona que van dibuixar una motxilla.

DIVENDRES 26 FEBRER 2021

 

S’obre l’Instagram del Pla Educatiu d'Entorn amb la presentació del nou logo, una proposta presentada per Alex Andrei Ciobanu, Nicolae Josan i Anton Danailov Aleksandrov  de l’INS Guissona que van dibuixar una motxilla.

 

Els Plans educatius d’entorn són una proposta educativa innovadora que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. S’adrecen a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits.

El Pla Educatiu d’Entorn de Guissona, vigent des del curs 2006-2007 porta a terme anualment una cinquantena d’activitats coordinades amb els centres educatius de la vila, amb la Fundació BonÀrea Assitència i amb les entitats i associacions de Guissona. Amb aquest canal d’instagram el Pla Educatiu d’Entorn pretén donar visibilitat a totes les actuacions que es porten a terme des de la xarxa educativa municipal.

Auesta eina de promoció s’ha decidit crear aquest curs 2020-21 que és un any de canvis en el Pla Educatiu d’Entorn, atès que ha entrat a formar part dels plans de millora del Departament d’Educació, amb la qual cosa, s’inicia un nou projecte de vila, amb noves propostes com són els tallers d’estudi assistit i de suport escolar diversificat i el reforç de l'oferta d'accions educatives més enllà de l'horari lectiu, sobretot durant l’estiu 2021

S’ha aprofitat l’estrena del pla educatiu d’entorn de Guissona en aquesta plataforma per presentar el nou logo, que consisteix en una motxilla, un element que ràpidament porta a pensar en conceptes de l’àmbit educatiu. A més, una motxilla és un espai on podem agrupar diversos elements, i per tant ho podem relacionar amb la xarxa d’entitats que formen el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona. Aquest logo serà la imatge del Pla Educatiu d’Entorn dels pròxims anys.

L’objectiu del compte d’Instagram és explicar a la població totes les activitats que s’inclouen dins del Pla Educatiu d’Entorn i donar-ne visibilitat més enllà de la nostra vila per compartir-les amb la resta de la xarxa educativa.

Ens podeu seguir a: www.instagram.com/plaeducatiuentornguissona