El premi d'un cap de setmana a Guissona i la Plana ja té guanyadora

Es tracta de Sandra Cases, una veïna de Solsona

DIMECRES 22 ABRIL 2009

Durant l'edició d'enguany del Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC), celebrat a Barcelona del 16 al 19 d'abril, es va convidar als visitants a participar en un sorteig d'un cap de setmana, dissabte i diumenge amb allotjament,  a Guissona i la Plana.

El premi, per a dues persones, consta d'una visita en dissabte al matí al Parc Arqueològic de Guissona, dinar a la Fonda Santesmasses de Guissona, sessió de Golf i sopar al BonÀrea Golf Pich&Putt de Massoteres, nit a Cal Mingo de Palou, esmorzar de pagès a La Redolta de Florejacs, visita a un dels castells de la Plana (a triar) i dinar al Rebost de la Segarra de Guissona.

Aquest matí, a les 12.00 h., la Primera Tinent d'Alcalde i Regidora de Turisme, Sra. Pilar Subarroca, acompanyada per la Tècnica de Promoció Local del Consorci de Municipis de la Segarra, Anna Carulla,  i la Tècnica de Turisme de l'Oficina de Turisme de Guissona, Núria Magrans, ha extret la butlleta guanyadora del sorteig, essent  afortunada la Sra. Sandra Cases i Ramírez, una veïna de Solsona que ha rebut amb sorpresa la trucada com a premiada.

Des de l'Ajuntament de Guissona li desitgem un cap de setmana meravellós on podrà conèixer el patrimoni d'aquesta zona de la Segarra, agraïnt als patrocinadors del premi la seva col·laboració.

Document Actions