El premi d'un cap de setmana a Guissona i la Plana ja té guanyadora

Es tracta de Sandra Cases, una veïna de Solsona

DIMECRES 22 ABRIL 2009

Durant l'edició d'enguany del Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC), celebrat a Barcelona del 16 al 19 d'abril, es va convidar als visitants a participar en un sorteig d'un cap de setmana, dissabte i diumenge amb allotjament,  a Guissona i la Plana.

El premi, per a dues persones, consta d'una visita en dissabte al matí al Parc Arqueològic de Guissona, dinar a la Fonda Santesmasses de Guissona, sessió de Golf i sopar al BonÀrea Golf Pich&Putt de Massoteres, nit a Cal Mingo de Palou, esmorzar de pagès a La Redolta de Florejacs, visita a un dels castells de la Plana (a triar) i dinar al Rebost de la Segarra de Guissona.

Aquest matí, a les 12.00 h., la Primera Tinent d'Alcalde i Regidora de Turisme, Sra. Pilar Subarroca, acompanyada per la Tècnica de Promoció Local del Consorci de Municipis de la Segarra, Anna Carulla,  i la Tècnica de Turisme de l'Oficina de Turisme de Guissona, Núria Magrans, ha extret la butlleta guanyadora del sorteig, essent  afortunada la Sra. Sandra Cases i Ramírez, una veïna de Solsona que ha rebut amb sorpresa la trucada com a premiada.

Des de l'Ajuntament de Guissona li desitgem un cap de setmana meravellós on podrà conèixer el patrimoni d'aquesta zona de la Segarra, agraïnt als patrocinadors del premi la seva col·laboració.