El Premi Jordi Pàmias infantil arriba a la seva 10a edició amb èxit de convocatòria.

Després de deu anys, l’acte d’entrega de premis Jordi Pàmias va tornar a omplir la sala polivalent de l’Institut de Guissona, una sala que va quedar plena dels pares, mares, germans i familiars dels 145 infants i joves premiats en aquesta convocatòria.

DILLUNS 15 ABRIL 2013

El Premi Jordi Pàmias infantil arriba a la seva 10a edició amb èxit de convocatòria.

 

Guissona.-  Després de deu anys, l’acte d’entrega de premis Jordi Pàmias va tornar a omplir la sala polivalent de l’Institut de Guissona, una sala que va quedar plena dels pares, mares, germans i familiars dels 145 infants i joves premiats en aquesta convocatòria.

 

El concurs literari de poesia Jordi Pàmias organitzat per la regidoria de cultura i educació de Guissona s’obre a tots els infants dels centres educatius de la vila, des de primer de primària fins a segon de batxillerat, premiant les tres millors obres de cada grup classe. Amb totes les obres es publica un llibre que enguany rep el nom: Camins de Poesia i que aglutina tots els poemes guanyadors.

 

Els guanyadors reben la edició d’aquest llibre en el moment de l’acte, a més de ser obsequiats amb xecs regal de 12€, 15€ i 18€ per a bescanviar amb llibres o material escolar.

 

Aquesta iniciativa compta amb el suport del poeta Jordi Pàmias que cada any participa en l’acte d’entrega de premis del certamen, dels centres educatius i de l’escola municipal de música Josep Maria Llorens i Cisteró, que participa anualment en la musicalització de l’acte amb la seva orquestra, formada per 25 integrants.

Dilluns, 15 d’abril del 2013.

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat