EL PRESIDENT MAS VISITA GUISSONA

El president s’ha desplaçat aquesta tarda a Guissona. En aquest municipi, el cap de l’Executiu ha fet una visita institucional a l’Ajuntament, i serà rebut per l’alcalde del municipi, Xavier Casoliva, i la resta de membres de la corporació.

DIVENDRES 11 MAIG 2012

 El president s’ha desplaçat aquesta tarda a Guissona. En aquest municipi, el cap de l’Executiu ha fet una visita institucional a l’Ajuntament, i serà rebut per l’alcalde del municipi, Xavier Casoliva, i la resta de membres de la corporació.

 
Tot seguit, Artur Mas ha anat a la Corporació Alimentària de Guissona, on s’ha reunit amb el president de l’empresa, Jaume Alsina, i la resta de responsables del Grup. En el decurs de la reunió, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, que acompanya al president de la Generalitat, signarà amb Jaume Alsina un conveni de col·laboració mitjançant el qual Corporació Alimentària de Guissona se suma al programa de la Formació Professional dual, presentat pel Govern aquesta setmana.
 
La Formació Professional Inicial amb model dual permet que l’alumne compagini la formació al centre docent i l’activitat productiva en una empresa relacionada amb la titulació que està cursant. Fins ara, 33 empreses i dues agrupacions empresarials ja s’han sumat al nou model, entre elles Corporació Alimentària de Guissona, i es posarà en marxa el curs vinent, 2012-2013.
 
Un cop signat el conveni, el president Mas farà un recorregut per les obres d’ampliació de “La Closa”, el complex productiu que la Corporació té a Guissona. El Grup alimentari va començar el 2005 aquest projecte per duplicar la superfície de “La Closa”, on l’empresa elaborava tota la seva producció càrnia. Les instal·lacions han passat de 100.000 metres quadrats a 200.000, la qual cosa ha permès introduir la producció de nous productes alimentaris i un nou sistema logístic i d’aprovisionament de matèries primeres.
 
A finals d’aquest any, Corporació Alimentària de Guissona té previst finalitzar les obres d’ampliació que han suposat una inversió de 200 milions d’euros. Aquesta xifra s’ampliarà en 100 milions d’euros més en els propers 3 anys amb l’objectiu d’obrir noves botigues “bonÀrea” i comercialitzar els nous productes. Amb aquestes noves línies de producció, s’hi han creat més de 250 llocs de treball i quan estigui el projecte finalitzat es preveuen 150 llocs més.
 
Informació extreta de l'Oficina del President