El primer desplaçament de la temporada dels Margeners de Guissona a la localitat barcelonina de Badalona

El passat diumenge 26 de Març els Margeners de Guissona es van desplaçar a la localitat barcelonina de Badalona en el seu primer desplaçament de la temporada. Van estar acompanyats a plaça per la colla local, els Castellers de Badalona i pels Castellers de Terrassa.

DIJOUS 30 MARÇ 2017

Tot i que ens el dia començava amb un sol radiant, les condicions meteorològiques del dia anterior van afectar a molts castellers i els van privar de poder assistir-hi, motiu que va afectar al transcurs de l’actuació, ja que els de la Segarra van poder mobilitzar poca quantitat de camisa i només van poder alçar dos castells, enlloc dels tres habituals en una diada.

 

La diada va començar amb retard el que va fer que no es realitzessin els tradicionals pilars de benvinguda i que la colla local alces un 4d7a molt parat i tranquil, en segona ronda van descarregar un 5d7, el més matiner de la seva història i que acabés en tercera ronda amb un 4d7 lleuger que esperen sumar-li un pis ben aviat.

 

La següent colla en ordre d’actuació van ser els Castellers de Terrassa, que van començar amb un 5d7 força treballat, seguidament una estructura amb denominació d’origen segarrenca, el 7d7 i van acabar amb un 4d7a.

 

Finalment els Margeners de Guissona van estrenar-se a plaça amb un 3d6 que no va comportar cap mena de problema i en segona ronda, i última per part seva, un 2d6 amb un tronc força pesat que van dominar de principi a fi.

 

Pel que fa a la ronda de pilars, es van alçar un Vano de 5 per part de la colla local, un pd5 pel que fa als del Vallés Occidental i un pd4 pels de la Segarra.

 

Amb aquesta actuació els Margeners tanquen el mes de Març, i esperen poder millorar els registres de cara a la propera actuació, el 9 d’Abril a Molins de Rei, on actuaran juntament amb els Matossers i els Xiquets de Reus en motiu de la I Marronada, actuació on es trobaran les tres colles que actuen amb camisa de color marró.

 

 

Castellers de Badalona: 4d7a, 5d7, 4d7, vano de 5

Castellers de Terrassa: 5d7, 7d7, 4d7a, pd5

Margeners de Guissona: 3d6, 2d6, -, pd4