El programa COMENIUS arriba a l’Institut de Guissona

50 joves i professors vinguts de Turquia, Polònia i Alemanya visiten aquests dies Guissona dins del programa d’intercanvi COMENIUS.

DILLUNS 19 MARÇ 2012

El programa COMENIUS arriba a l’Institut de Guissona

Guissona.- 50 joves i professors vinguts de Turquia, Polònia i Alemanya visiten aquests dies Guissona dins del programa d’intercanvi COMENIUS.

El programa COMENIUS té per objectius reforçar la dimensió europea en el camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius.

Aquest programa amb una durada de dos cursos acadèmics, es va iniciar el passat 2011, amb la visita durant el mes de novembre a Polònia, per part d’alumnes i professors de l’INS Guissona. 

El proper mes de setembre es visitarà Turquia i quedarà pendent la visita a Alemanya pel març de 2013.

Aquests alumnes, van arribar el passat diumenge 18 de març i estaran a Guissona fins el proper dissabte 24.

Durant l’estada del grup COMENIUS a Guissona visitaran la vila i Barcelona, a més de destinar dos dies a les exposicions dels projectes que han elaborat arran de l’anterior trobada.

Divendres dedicaran la jornada a la posada en comú i,  alhora, preparar el projecte per la propera trobada del mes de setembre.

Aquest matí, l’Alcalde els ha donat la benvinguda a Guissona, explicant-los els trets identitaris com a vila. Trets com; l’alt percentatge d’immigració, la presència d’una gran empresa agroalimentària, així com, els elements identificatius de les tradicions guissonenques.

Finalment, la visita a l’ajuntament s’ha acabat amb la festivitat dels gegants i capgrossos de la vila.

Ajuntament 

Dilluns, 19 de març de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat