EL PROGRAMA COMENIUS TORNA A L’INSTITUT DE GUISSONA

47 joves i professors vinguts de Romania, Itàlia, Polònia i Alemanya visiten aquests dies Guissona dins del programa d’intercanvi COMENIUS. El programa COMENIUS té per objectius reforçar la dimensió europea en el camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius.

DILLUNS 22 SETEMBRE 2014

Guissona.- 47 joves i professors vinguts de Romania, Itàlia, Polònia i Alemanya visiten aquests dies Guissona dins del programa d’intercanvi COMENIUS.

El programa COMENIUS té per objectius reforçar la dimensió europea en el camp de l’educació infantil, primària i secundària, promovent la mobilitat i la cooperació entre centres educatius.

Aquests grup va arribar el passat diumenge 21 de setembre i es quedaran a la nostra vila fins dissabte, 27 de setembre. L’alumnat està d’intercanvi en cases d’alumnes de la nostra vila mentre que el professorat s’allotja a Tàrrega.

Durant l’estada del grup COMENIUS a Guissona visitaran la vila i Barcelona, a més de destinar dos dies a les exposicions dels projectes que han elaborat arran de les diferents trobades. Divendres es farà un sopar romà de cloenda en el que s’utilitzarà atrezzo de Mercat Romà i també hi participaran els legionaris de Iesso.

Aquest matí, l’Alcalde els ha donat la benvinguda a Guissona, explicant-los els trets identitaris com a vila. Trets com; l’alt percentatge d’immigració, la presència d’una gran empresa agroalimentària, així com, els elements identificatius del sistema educatiu de la nostra vila i de les tradicions guissonenques.

Finalment, la visita a l’ajuntament s’ha acabat amb el coneixement dels gegants i capgrossos de la vila.