El proper dissabte 6 de maig Guissona s'omplirà d'interculturalitat

Des del Pla Educatiu d'Entorn de Guissona, anualment durant el mes de maig destinem un dissabte a la promoció de la interculturalitat i la cohesió social amb la JORNADA INTERCULTURAL: COLORS, amb activitats en les que s'hi impliquen diferents entitats de la vila. T'hi esperem!

DIMECRES 03 MAIG 2017

El proper dissabte 6 de maig Guissona s'omplirà d'interculturalitat

 

Des del Pla Educatiu d'Entorn de Guissona, anualment durant el mes de maig destinem un dissabte a la promoció de la interculturalitat i la cohesió social amb la JORNADA INTERCULTURAL: COLORS, amb activitats en les que s'hi impliquen diferents entitats de la vila.

 

Enguany, portem a terme una proposta en la que hi participen una vintena d'entitats i associacions  de la vila i pensada per a totes les edats amb sortides en btt, caminades populars, exposicions, esports al carrer, jocs de taula, tallers, manualitats, zumba .... amb demostracions de balls i músiques de Colòmbia, Senegal, Ucraïna i Romania i amb un fantàstic concert de cloenda a càrrec de la Sal dels Mars i que rep el títol de COLORS DEL MÓN

 

Tot això acompanyat de foodtrucks d'arreu del món, on durant tot el dia s'hi podrà prendre alguna cosa i a les 8 del vespre sortejarem 12 degustacions als foodtrucks entre les persones que assisteixin a un mínim de 10 activitats i que hagin entregat la butlleta.

 

Una jornada en la que la població de Guissona promou la cohesió social entre els seus vilatans

 


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat