EL REI CARNESTOLTES VISITA ALS CENTRES EDUCATIUS

El passat divendres, el Rei Carnestoltes va visitar els centres educatius de la vila portant-los-hi les ordres que els nens i nenes han de complir durant tota aquesta setmana. La visita del Rei Carnestoltes als centres ha estat iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn i ha comptat amb el suport dels alumnes de l’Aula Oberta de l’INS Guissona que han dinamitzat l’activitat.

DILLUNS 09 FEBRER 2015

El passat divendres, el Rei Carnestoltes va visitar els centres educatius de la vila portant-los-hi les ordres que els nens i nenes han de complir durant tota aquesta setmana.

La visita del Rei Carnestoltes als centres ha estat iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn i ha comptat amb el suport dels alumnes de l’Aula Oberta de l’INS Guissona que han dinamitzat l’activitat.

Els alumnes de P1 a P5 de tots els centres educatius de la vila, un total de tres-cents cinquanta nens van rebre aquesta visita, que a ritme de vers els va demanar que dilluns portessin un mitjó de cada color, dimarts un pentinat original, dimecres la samarreta al revés, dijous la cara pintada i divendres un barret original. Una mica de diversió per la setmana del carnestoltes que finalitzarà el proepr 18 de febrer amb la crema del Rei de la disbauxa.