EL SECRET DEL POU COMENÇA A INICIAR EL SEU CAMÍ

El passat dijous 10 de gener a les 6 de la tarda va tenir lloc l’acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament i les guanyadores del concurs GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE.

DILLUNS 14 GENER 2013

EL SECRET DEL POU COMENÇA A INICIAR EL SEU CAMÍ

 

El passat dijous 10 de gener a les 6 de la tarda va tenir lloc l’acte de signatura del conveni entre l’Ajuntament i les guanyadores del concurs GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, amb l’objectiu d’iniciar el camí d’aquest projecte.


En aquest acte, presidit per l’Il·lm. Sr. Alcalde, Xavier Casoliva i la regidora de cultura, la Sra. Angelina Infante, hi van participar la guanyadora del concurs d’il·lustració, l’Agnès Pla, que ens va presentar als seus personatges i la Marga Codina, guanyadora del concurs d’adaptació de contes amb l’obra “El Secret del Pou”, per fer la maquetació del conte es compta amb la maquetadora guissonenca, Eva Guasch.

 

El conte, que en aquesta primera edició explica la festa de l’ENRAMADA està previst que es publiqui pels volts de Sant Jordi i possiblement durant aquest any també sortirà el segon volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, atès que tant el consistori com les guanyadores estan engrescats amb el projecte.