EL SECRETARI DE LA FEDERACIÓ DE MUNICIPIS VISITA GUISSONA

Aquest dimarts, el Secretari General de la Federació de Municipis, el Sr. Adolfo Moreno Sansano s’ha reunit amb l’alcalde de Guissona a les dependències de l’Ajuntament. En aquesta trobada, l’Alcalde els ha informat dels últims treballs del futur Pla Urbanístic de Guissona i de l'estudi de gestió de personal portat a terme.

DIMECRES 22 GENER 2014

 Aquest dimarts, el Secretari General de la Federació de Municipis, el Sr. Adolfo Moreno Sansano s’ha reunit amb l’alcalde de Guissona a les dependències de l’Ajuntament.

En aquesta trobada, l’Alcalde els ha informat dels últims treballs del futur Pla Urbanístic de Guissona i el creixement de la vila en els últims anys, així com de l’estudi de gestió de personal portat a terme a l’Ajuntament amb l’empresa GIP (Gestion Integral de Personas) en el qual s’ha considerat com a prioritària l’ATENCIÓ AL CIUTADÀ.

La tasca d’assessorament ha comprès la definició de l’objectiu estratègic, la visió i els valors de l’Ajuntament per part de l’equip de govern, definint-se posteriorment els objectius de cada regidoria.

Partint d’aquí, s’ha millorat la política de gestió de recursos humans, amb un equip de 25 persones, treballant la coordinació de les mateixes, incrementant la polivalència del personal i portant a terme accions formatives, amb l’objectiu de millorar dia a dia els serveis i creant-se també l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) amb la finalitat de donar una atenció més propera i eficaç als vilatans.

A més, s’ha realitzat un estudi de racionalització dels processos de treball – 223 processos dividits en 1194 subprocessos - per integrar la gestió de la qualitat en la planificació i el perfeccionament continuat dels sistemes de normalització del treball, la qual cosa ha suposat una reducció d’uns 60.000€ en els costos de personal.

Un conjunt d’iniciatives que pretenen promoure millores organitzatives, amb l’objectiu d’oferir la màxima qualitat en l’atenció al ciutadà.