El Secretari General de Mobilitat visita Guissona per fer front a la preocupació que hi ha al municipi vers la carretera C14 i L310 al seu pas per la vila.

El Secretari General va visitar Guissona amb l'objectiu de parlar sobre la millora de la comunicació i la mobilitat de la nostra vila, atès l'interès mostrat en aquest aspecte tant des de l'Ajuntament, com des de la Corporació Alimentària de Guissona, fent especial incidència a les vies L310 i C14 entre Tàrrega i Tarragona. Va afirmar que es plantejarà tan bon punt el ministeri de Foment realitzi la millora del coll de l’Illa (Tarragona).

DIJOUS 10 MARÇ 2016

Dijous, 10 de març.

 

El Secretari General de Mobilitat visita Guissona per fer front a la preocupació que hi ha al municipi vers la carretera C14 i L310 al seu pas per la vila.

El Secretari General d'Infraestructures i Mobilitat, el Sr.  Ricard Font Hereu, es va reunir ahir amb alcaldes de la comarca, com Guissona, Torrefeta i Florejacs i Plans de Sió per afrontar la millora de la L-310 entre Tàrrega i Guissona. Els alcaldes van explicar que al juny es consensuarà amb tots els alcaldes una auditoria de seguretat al tram per fer front a l’alt ris de sinistralitat que hi ha. En els darrers sis mesos 6 ha el nombre de víctimes mortals.

 

A més. el Secretari General també va visitar Guissona amb l'objectiu de parlar sobre la millora de la comunicació i la mobilitat de la nostra vila, atès l'interès mostrat en aquest aspecte tant des de l'Ajuntament, com des de la Corporació Alimentària de Guissona, fent especial incidència a les vies L310 i C14 entre Tàrrega i Tarragona. Va afirmar que es plantejarà tan bon punt el ministeri de Foment realitzi la millora del coll de l’Illa (Tarragona). 

 

Després de la signatura del llibre de visites a l’Ajuntament de Guissona, juntament amb l’equip de govern i la Sra. Maria Dolors Tella Albareda, responsable dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Lleida i l’alcalde de la vila, Xavier Casoliva, es van traslladar a la Corporació Alimentària on els directius de l’empresa els van traslladar les seves preocupacions sobre aquestes vies, per les que diàriament i circula un volum molt important de camions de l’empresa.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
prems@guissona.cat