EL SÈNIOR FEMENÍ AGRAMUNT-GUISSONA ASCENDEIX A PRIMERA CATALANA

En el primer any de fusió dels equips sèniors d'handbol del CH Agramunt I de l'ACLE Guissona, el Sènior Femení Torró d'Agramunt ACLE-CHA aconsegueix ascendir a primera catalana sènior femenina.

DIJOUS 04 JUNY 2020

 

 25 de maig de 2020

 

En el primer any de fusió dels equips sèniors d'handbol del CH Agramunt I de l'ACLE Guissona, el Sènior Femení Torró d'Agramunt ACLE-CHA aconsegueix ascendir a primera catalana sènior femenina.

 

Amb l'aturada de les lligues per la pandèmia COVID-19, les noies van aconseguir classificar-se per les fases d'ascens a dues jornades del final, assegurant la tercera plaça en el linial.

 

Unes fases on es classificaven els 4 millors equips de cada grup (Ai B) i on a posteriori es jugaven el títol i l'ascens en aquestes fases.

 

A causa de la parada per la pandèmia, la Federació Catalana d'Handbol va fer públic un comunicat on decidia que tots aquells equips sèniors que estaven en plaça d'ascens directe o fases d'ascens accedien directament a la lliga superior, afectant així al Sènior Femení ACLE-CHA.

 

Després d'una gran temporada del femení, amb 16 victòries i tan sols 4 derrotes, les noies, aconsegueixen la recompensa i l'any que ve tindran l'honor de jugar a primera catalana, sent l'única representació lleidatana en aquesta lliga, quedant finalment en la 5a posició dels 24 equips que formaven la segona catalana enguany.

 

Recordem que aquest equip és fruit de la fusió dels dos clubs lleidatans, que per la manca de jugadores i jugadors a inici de temporada, van optar per unir forces i crear un projecte sota el nom Torró d'Agramunt ACLE-CHA, consolidant així dos equips més forts i amb més futur a la província.

 

Els dos coordinadors valoren molt positivament l'ascens, on remarquen la gran unió que s'ha fet en el grup, que van convertir-se de rivals a companyes el passat setembre, on des del primer dia han semblat un equip de fa anys. Amb un ascens el primer any de creació diu molt d'aquest grup, del qual seguirem treballant per anar a més i crear un bon projecte en l'handbol lleidatà.