EL SUPERMERCAT DIA DE GUISSONA ENTREGRA 2000 KG DE MENJAR PER A UCRAÏNA

El regidor de voluntariat Josep M. Ferreras i el representant de la comunitat Ucraïnesa, Mykola Grynkiv, els han agraït el seu gest solidari en un moment tant crític al seu país.

DIMECRES 16 MARÇ 2022

 

 

Avui dimecres 16 de març, la franquícia del supermercat Dia de Guissona amb el Guissonenc Antoni Creus al capdavant, ha fet entrega de 2000 quilos de menjar, que es faran arribar directament a Ucraïna amb l’objectiu d’abastir aquesta població, i on les mateixes autoritats locals en faran la distribució.

L’entrega s’ha fet a la botiga de Guissona, amb representants de la Delegació DIA de Saragossa; Eusebio Jurado, gerent de vendes; Helena Mirabet, cap de zona; Ricard Pulido, responsable de franquícies; i Sebastián Cabrejas, gerent de franquícies. El regidor de voluntariat Josep M. Ferreras i el representant de la comunitat Ucraïnesa, Mykola Grynkiv, els han agraït el seu gest solidari en un moment tant crític al seu país.

Els sis palets que s’han entregat avui a la comunitat Ucraïnesa, constaven d’aliments com llet, cereals, llegums i tot tipus de conserves enllaunades, i està previst que surti amb un camió cedit per l’empresa Transports Carrier de Tàrrega, a principis de la setmana vinent.

Cal recordar però que, ara, el més eficient és realitzar donacions econòmiques a les ONG acreditades i amb experiència en situacions de conflicte com la que es viu a Ucraïna. Així, en el cas de Guissona es col•labora amb l’entitat local de Càritas, i també s’ha obert un compte per a col•laborar amb la causa únicament amb les persones que arriben a Guissona.