EL TALLER DE PARES I MARES CLOU AMB UN IMPORTANT ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

El passat dimecres, 13 d’abril va cloure el taller de pares i mares de CUINES DEL MÓN organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn, enguany aquest taller ha comptat amb servei d’atenció als fills i filles dels participants mentre aquests preparaven els plats.

DIJOUS 14 ABRIL 2011

Una trentena de pares i mares de diferents orígens (catalans, andalusos, sud-americans, senegalesos, marroquins, ...) han participat del taller de pares i mares organitzat des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona com a eina de promoció de la interculturalitat i de la cohesió social a la nostra vila.

Cuines del món s’ha portat a terme tots els dimecres, durant set setmanes, a la cuina de l’Escola Ramon Faus i Esteve, de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. En aquest taller, els diferents col·lectius han elaborat plats tradicionals d’arreu del món, donant-se suport uns amb els altres, promovent la interrelació entre ells.

Atès que moltes famílies de les que participen al taller no tenen amb qui deixar als fills, enguany s’hi ha afegit un servei d’atenció, en el qual, mentre durava el taller els nens i nenes, sota la tutela d’una monitora han participat de tallers de manualitats i jocs tradicionals, amb una important acceptació per part de les famílies.