EL TEATRE ATENEU DE GUISSONA PROGRAMA TEMPORADA

La Comissió Artística del Teatre Municipal Ateneu de Guissona ja s’ha reunit, per planificar la programació de la temporada març-juny apostant per companyies i talents propers al territori.

DILLUNS 27 FEBRER 2023

La Comissió Artística del Teatre Municipal Ateneu de Guissona ja s’ha reunit, per planificar la programació de la temporada març-juny apostant per companyies i talents propers al territori oferint propostes per a diferents públics i de diferents disciplines, cinema, música, teatre, dansa, etc.

El passat diumenge a la tarda es va iniciar la programació d’aquesta temporada amb la projecció de la pel•lícula “Un año, una noche”. Aquest film és una de les projeccions incloses en el Cicle Gaudí, un cicle en el qual Guissona hi participa des de l’any 2018 apostant per la difusió del cinema produït a Catalunya, i que a partir d’ara es realitzarà tots els diumenges de final de mes a la sala teatre de l’Ateneu.

Com a novetat ens sumem a la programació itinerant del Circuit Urgellenc  per poder gaudir un dissabte al mes d’una sessió de tarda i una sessió nocturna amb dues pel•lícules de cartellera.

Així doncs, la programació musical de l’Ateneu comptarà amb la presència del solsoní Roger Mas, que serà la primera actuació que acollirà el Teatre Municipal. Durant aquesta temporada també ens sumem a les IV Jornades de guitarra de Catalunya amb l’actuació del Duo Ribera-Sàbat que ens portarà “Sardanes i altres danses màgiques”.

Aquesta temporada tindrà diverses propostes de teatre musical. A finals de març acollim el musical “Chicago”, que visibilitzarà la tasca en l’àmbit d’escèniques de l’EASD Ondara de Tàrrega amb l’actuació de l’alumnat de segon de batxillerat, una aposta del Teatre Municipal de l’Ateneu de Guissona pel talent jove.  I al mes d’abril acollirem la producció segarrenca “L’Espill encantat”, que compta amb la participació de l’Escola Municipal de Música de Guissona, el Conservatori de Cervera,  la Jove Companyia de Dansa Montse Esteve, així com actors i músics del territori.

De la mà de l’associació cultural “La Famiglia” de Cervera, comptarem amb l’humor àcid de “Els jugadors”.

El públic infantil i familiar també tindran oferta amb dues propostes: per una banda, l’espectacle “Mos-kits”, una producció cerverina de la mà de la companyia Alea teatre; d’altra banda la preestrena de l’obra “Operació  eufòria”, la nova producció de la companyia El príncep Totilau.

Per gaudir de les propostes culturals de l’Ateneu es podrà fer amb reserva prèvia a la web www.teatreateneuguissona.cat o mitja hora abans a guixeta. Només en les obres que es previngui més aforament hi haurà opció de reservar butaques enumerades, per la resta hi haurà reserva prèvia però no selecció de seient.

 

Recordem que aquestes activitats s’han programat després que el passat dissabte, 4 de febrer l’Ateneu de Guissona es vestís de gala, amb la inauguració de la reforma integral de l’edifici, així com, amb la celebració del centenari de la seva construcció. També durant el mes de febrer s’ha consolidat la posada en marxa de l’edifici i s’han organitzat dues jornades de portes obertes per tal que tothom qui volgués veure els espais de l’Ateneu pogués visitar-lo.