El tercer dia del conte, que es celebra cada dijous sant a Guissona, va omplir de gom a gom els carrers del nucli històric de la vila

La causa de l’èxit de la jornada fou l’actuació de la cantant infantil Dàmaris Gelabert, que amb les seves populars cançons: Bon dia, les vocals, l’abecedari, qui sóc jo, … ompliren de famílies la plaça major.

DIMECRES 30 MARÇ 2016

La nota emotiva de la jornada fou l’arribada dels Caramellaires amb la presentació del conte UN FARCELL PLE DE VEUS, el cinquè conte de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE, que en aquesta edició té com a punt central les caramelles. El conte, escrit per la Marga Codina, il·lustrat per l’Agnès Plà i dissenyat per la Eva Guasch, totes elles mares i guissonenques, es va presentar a la plaça major de la vila i va comptar amb la participación d’un grup de caramellaires en la seva presentació.

 

A més, LA DINOSAURE FLOR, un conte escrit per nens i nenes de segon de primària, la VELLA QUARESMA i tallers de conte, van omplir tota la tarda, cloent una tarda plena d’activitats pels més petits.

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat