El tercer poema en ceràmica de l’Itinerari Poètic Jordi Pàmias.

El passat dissabte, 8 de setembre, en motiu de la festa major, Guissona va destapar el tercer poema en ceràmica de Jordi Pàmias, situat en els carrers de la nostra vila.

DIMARTS 18 SETEMBRE 2012

El tercer poema en ceràmica de l’Itinerari Poètic Jordi Pàmias.

Guissona.- El passat dissabte, 8 de setembre, en motiu de la festa major, Guissona va destapar el tercer poema en ceràmica de Jordi Pàmias, situat en els carrers de la nostra vila.

 

Anualment, diferents poemes extrets del poemari “Itinerari Poètic de Jordi Pàmias” es plasmen en ceràmica en diferents espais de la vila, de manera que amb el temps, tot l’itinerari poètic de Jordi Pàmias estarà plasmat pels carrers de Guissona. Actualment trobem poemes a davant de la casa natal de Jordi Pàmias - carrer de les Botigues -, a la plaça major i al Portal de l’Àngel.

 

Fou el mateix Jordi Pàmias l’encarregat de destapar el poema, acompanyat de l’Alcalde – Xavier Casoliva – i de la regidora de cultura – Angelina Infante.

 

D’altra banda, el passat dijous, 13 de setembre es va tancar el termini de presentació d’obres a la quarta edició del premi Jordi Pàmias, enguany s’ha presentat a aquest premi una cinquantena d’obres, essent aquesta edició la que es tanca amb el major nombre d’obres presentades. L’entrega de premis es farà el proper 20 d’octubre al migdia.

 

 

Dimarts, 18 de setembre de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat