ELS ACTES COMMEMORATIUS DEL 25è ANIVERSARI DELS BOMBERS VOLUNTARIS DE GUISSONA CLOUEN AMB UN CONCERT DE LUXE

Aquest cap de setmana ha estat el cap de setmana dels bombers voluntaris de Guissona. La inauguració del carrer, les conferències, la celebració religiosa, el dinar commemoratiu i la banda de música Roig Tardà es resumeix amb: 25 anys de bombers voluntaris!

DILLUNS 17 MAIG 2010

Inauguració del carrer dels Bombers Voluntaris.

El passat divendres, 14 de maig es va inaugurar el carrer dels bombers voluntaris amb un acte molt festiu: inflables per als més petits, un taller de xapes tematitzades (cotxes de bombers, mànegues, vestits de bombers, ...) i coca i xocolata per a tothom, el qual va fer gaudir a grans i petits d’una bonica vetllada.

La inauguració oficial del carrer va tenir lloc a 2/4 de 7 de la tarda amb la presència del president del Consell Comarcal de la Segarra, l’Alcalde de Guissona i el cap de parc de la vila, els quals van donar per inaugurat el carrer que rep el nom de carrer dels bombers voluntaris de Guissona.

Conferències

El divendres al vespre, la sala de plens de l’Ajuntament va acollir dues conferències orientades al món dels bombers i dels incendis forestals. Per una banda, l’inspector i cap de l’Àrea d’Operacions de la regió d’emergències de Lleida, el Sr. Eduard Rodrigo Martínez López va parlar dels focs de sembrat i del rostoll i de la necessitat de prevenció dels incendis d’estiu a les nostres terres i en segon lloc, l’inspector i cap de l’Àrea de Gestió i Prevenció de la regió d’emergències de Manresa i ex-bomber voluntari de Guissona, el Sr. Francesc X. Boya Gascon, va fer un emotiu resum dels 25 de trajectòria del parc de bombers de la nostra vila.

Missa solemne en honor als bombers voluntaris

La capella del Claustre de la vila de Guissona va reunir un centenar de bombers, familiars i amics que van voler retre record als companys Gil i Ramon, ex-bombers de Guissona.

La missa va ser celebrada pel pàter dels bombers i el rector de la parròquia de Guissona.

Dinar commemoratiu de l’aniversari

Unes cent cinquanta persones van participar al dinar commemoratiu dels 25 anys de bombers voluntaris.

Els bombers de Guissona, caps de d’altres parcs, representants de la regió d’emergències de Lleida, del departament d’interior, de les entitats i associacions de Guissona i familiars i amics dels bombers van celebrar conjuntament amb un dinar al pavelló poliesportiu de Guissona, aquest aniversari.

Concert amb la Banda de Música Roig Tarda

La magnífica Banda d’Alcarràs va fer partícip a tota la vila de Guissona del seu concert en homenatge als bombers de la nostra vila.

Aquesta banda formada per trenta músics d’entre 14 i 40 anys és reconeguda com una de les bandes més importants de les terres de Lleida

La seva actuació va cloure els actes de celebració d’aquests 25 anys de bombers a la nostra vila.

 

Més fotografies:

http://www.facebook.com/album.php?aid=22558&id=100000013470805&l=b2231f9518