ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS

Els nens i nenes de la Llar d'Infants Patufet, els de la Llar d'Infants de la FEDAC i tots els alumnes d'educació infantil de la FEDAC Guissona, de l'Escola Ramon Faus i Esteve i de l'Escola Ramon Estadella han rebut la visita dels emissaris del rei carnestoltes. Divendres, 24 arribarà el Rei Carnestoltes i donarà pas al Carnaval.

DILLUNS 20 FEBRER 2017

ELS AJUDANTS DEL REI CARNESTOLTES VISITEN ELS CENTRES EDUCATIUS

 

Avui els nens i nenes de la Llar d'Infants Patufet, els de la Llar d'Infants de la FEDAC i tots els alumnes d'educació infantil de la FEDAC Guissona, de l'Escola Ramon Faus i Esteve i de l'Escola Ramon Estadella han rebut la visita dels emissaris del rei carnestoltes. Aquests els han portat les ordres que hauran de seguir durant tota la setmana, des d'aquest dilluns, 20 de febrer i el proper dimecres de cendra (1 de març), amb l'objectiu de que tots els nens i nenes de la vila segueixin ordres conjuntes durant tota la setmana del Carnaval.

 

Així doncs, dilluns començarà la disbauxa a les escoles amb roba desconjuntada i durant la setmana barrets, pentinats originals, cues i maquillatges, portaran la setmana més salvatge a la nostra vila. Divendres, 24 arribarà el Rei Carnestoltes i donarà pas al Carnaval.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL

Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat