ELS ALUMNES DE 6è DELS CENTRES EDUCATIU CELEBREN LA X JORNADA MULTIJOCS

Els alumnes de 6è dels centres educatiu de Guissona van compartir amb les/els residents de la residència Bon Àrea Fundació de Guissona, la X Jornada dels Multijocs, emmarcada dins el programa anual d'activitats intergeneracionals.

DILLUNS 16 ABRIL 2018

 

Els alumnes de 6è dels centres educatiu de Guissona van compartir amb les/els residents de la residència Bon Àrea Fundació de Guissona, la X Jornada dels Multijocs, emmarcada dins el programa anual d'activitats intergeneracionals, organitzada amb la Fundació residencial i el Pla Educatiu d’entorn de Guissona de la regidoria d’educació. Durant el matí alumnes i residents van compartir un total de dotze jocs esportius com ara bitlles, la petanca, minigolf i el criquet entre d'altres.

El programa anual d'activitats intergeneracionals està molt consolidat a la residència de Guissona. Durant l'any escolar es comparteixen activitats amb alumnes de totes les etapes escolars, des de la llar d'infants fins a l'ESO.

Tan des del centres educatius com per part de la Fundació i dels infants i joves en si, aquestes activitats intergeneracionals es valoren molt positivament ja que es treballen valors com el bon tracte, la cooperació, i la sensibilitat entre molts altres.