Els alumnes de l’Aula Oberta omplen de tamborets els aparadors de Guissona

Els alumnes de l'Aula Oberta del 'IES Guissona han dissenyat uns tamborets inspirats en les obres més populars de Kandisky, podeu veure'ls als aparadors dels comerços de la vila.

DIMECRES 03 JUNY 2009

Aquest curs s’ha iniciat a l’IES Guissona el projecte “aula oberta” amb l’objectiu de recuperar l’interès, la motivació i la capacitat de treball d’un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO. La particularitat de l’aula oberta rau en la metodologia utilitzada: es treballen les competències bàsiques a partir de l’experimentació. Alguns dels projectes en els que s’ha treballat són la construcció de taules, armaris i tamborets per l’aula o el cultiu d’un hort.

Un dels projectes de l’aula oberta va ser el disseny de tamborets. Un cop encolats, repassats i polits, calia pintar-los, des del departament de visual i plàstica van tenir la idea de pintar-los fent-los servir les obres més populars de Kandisky, així doncs, es van pintar diferents tamborets inspirant-se amb l’obra del genial pintor.

Des del Pla Educatiu d’Entorn es va pensar que aquests tamborets tan genials s’havien de presentar a la població de Guissona, així doncs, en col·laboració amb l’Associació de Botiguers i Comerciants i els professors de visual i plàstica es va decidir col·locar-los en diferents aparadors de la nostra vila. Així doncs, durant la setmana passada es van repartir els tamborets que durant tot el mes de juny estaran exposats als nostres aparadors.

Felicitem als alumnes de l’IES per la iniciativa.